Hoe wij uw asbest verwijderen

Asbestschakel is, zoals de naam al aangeeft, uw schakel in het totale proces van asbest verwijderen. In onze werkwijze nemen wij u al het werk uit handen. Wilt u asbest verwijderen en een nieuw (duurzaam) dak aan laten leggen zonder al te veel rompslomp? Dan kiest u voor coöperatie Asbestschakel.

Asbestschakel: één aanspreekpunt voor al uw regelwerk
Asbest verwijderen was nog nooit zo eenvoudig en snel geregeld! Wij zorgen er door onze werkwijze voor dat alle partners op tijd worden aangestuurd: van asbestsaneerder tot technisch installateur en van de leverancier van bouwmaterialen tot het vrijgavebureau. De volledige aansturing ligt bij ons waardoor u volledig wordt ontzorgt. Binnen enkele dagen beschikt u over een totaal nieuw dak!

Kosten asbest verwijderen snel berekenen
Bovendien is onze prijsvorming de snelste van Nederland en zijn de door u gemaakte keuzes in de online rekentool direct inzichtelijk.
De basis voor onze werkwijze is deze unieke rekentool: daarmee stelt u zelf uw dak eenvoudig samen. U kunt kiezen uit verschillende typen, uitvoeringen en materialen. Ook kunt u kiezen voor het verduurzamen van het dak, door zonnepalen te plaatsen. Zie het als een menukaart waarop voor elke smaak iets te vinden is. In een paar stappen heeft u zo inzicht in de mogelijkheden en de bijbehorende kosten.

Asbestdakbeschot (onder pannen) valt niet onder het asbestdakenverbod en daarom niet onder onze werkzaamheden.

Werkwijze Asbestschakel in stappen

Stap 1
Stel uw dak op maat samen en zie direct wat uw nieuwe dak kost, u ziet namelijk direct een vrijblijvende prijsindicatie. Deze kunt u zichzelf ook laten toesturen. U kunt direct kiezen voor plaatsing van zonnepanelen.

Stap 2
Graag geven we u persoonlijk advies over de aanpak, hoe klein of groot uw opgave ook is. Desgewenst komen we langs voor een keukentafelgesprek om de wensen door te spreken.

Stap 3
Met uw (aanvullende) wensen gaan we verder om de menukaart van uw nieuwe dak samen te stellen. Iedere situatie is namelijk uniek.

Stap 4
We presenteren u een overzichtelijke en scherpe offerte. Ook heeft u inzichtelijk op welke subsidies u aanspraak kunt maken.

Stap 5
Wanneer u akkoord bent met de prijs plannen wij de werkzaamheden direct voor u in. We maken concrete afspraken met u en met alle partners in het proces. Zo kunnen we snel achter elkaar aan de slag.

Stap 6
We gaan aan de slag! Binnen enkele dagen (en soms al dezelfde dag) beschikt u over een compleet nieuw (duurzaam) dak!

Bereken uw nieuwe dak

Wilt u direct weten wat uw nieuwe dak kost?
Gebruik de rekentool en u krijgt direct de prijs te zien.

Wat kost uw nieuwe dak?

Voordelen van asbest verwijderen met Asbestschakel

  • U weet direct wat uw nieuwe dak kost en hoe het eruit ziet door onze rekentool.
  • U krijgt een totaaloplossing: van asbest verwijderen tot plaatsing van dak met of zonder zonnepanelen!
  • Wij nemen u al het werk uit handen en regelen het gewoon.
  • Wij bieden u een scherpe prijs, omdat we slim samenwerken en inkoopvoordelen realiseren.
  • De werkzaamheden zijn goed op elkaar afgestemd. Uw bedrijf of huishouden draait vrijwel ongestoord door.
  • U heeft altijd één aanspreekpunt.

“Laat u ontzorgen door Asbestschakel voor de zorgen over uw asbestdak”

Asbestschakel heeft drie asbestdaken op ons erf vervangen. Het ging in totaal om zo’n 2.100 vierkante meter. Een beste klus dus! Wij zijn erg tevreden over coöperatie Asbestschakel. Zij nemen je alle zorgen uit handen!

Martin Mentink Lees hier het hele verhaal Bekijk alle ervaringen

Wij
werken
samen
met