“Laat u ontzorgen door Asbestschakel voor de zorgen over uw asbestdak”

“Asbestschakel heeft drie asbestdaken op ons erf verwijderd. Het ging in totaal om zo’n 2.100 m². Een beste klus dus! Ik ken Asbestschakel via een aflevering op RTV Oost. In eerste instantie schoof ik de keus om ons asbestdak aan te pakken voor me uit. Uiteindelijk dacht ik: 2024 komt snel dichtbij, dus mijn daken moeten vroeg of laat toch asbestvrij zijn. Ik heb contact gezocht, gewoon eens om te kijken wat dit zou opleveren. Toen ging het balletje vanzelf rollen.”

Snel werken

“Na zes dagen waren mijn daken compleet asbestvrij en drie dagen later waren alle daken voorzien van nieuwe golfplaten. Vrij snel dus voor zo’n groot oppervlakte. Daarnaast werkte Asbestschakel in één tour door, het was erg fijn om de vooruitgang te zien. We hebben het even over sandwichpanelen gehad, maar achteraf gezien bleken golfplaten voor ons de meest geschikte keuze.”

Voordelige prijs

“Mijn ervaring met Asbestschakel is erg prettig. Vragen die ik had, werden vlot beantwoord en de communicatie verliep soepel. Ik werk zelf overdag, dus het zou erg veel werk zijn geweest om alle vergunningen en dergelijke zelf te regelen. Asbestschakel nam al deze zorgen van mij over, ik hoefde uiteindelijk nergens meer naar om te kijken. Ook qua prijs was Asbestschakel voordeliger dan haar concurrenten”.

Martin Mentink

Wij
werken
samen
met