Samenwerking met provincies

Onze werkwijze en aanpak kan rekenen op het vertrouwen van de provinciale overheid. Inmiddels hebben wij in diverse provincies een gestroomlijnd proces ingericht. Samen dragen we bij aan asbestvrije daken in Nederland! Het grote voordeel van een provinciale aanpak is dat we per provincie een coöperatie oprichten. Binnen deze coöperatie werken we met bedrijven uit deze regio. Dat draagt bij aan het vertrouwen onder de inwoners en aan de regionale werkgelegenheid. Daarnaast stimuleert een provinciale aanpak een geclusterde aanpak per gemeente. Door bundeling van krachten bij dak eigenaren, overheden en regionale bedrijven versnellen we de asbestopgave per provincie aanzienlijk!

Toonaangevend volgens het programmabureau
Het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat heeft het Programmabureau voor de versnelling van de asbestdaken sanering opgericht. Coöperatie Asbestschakel staat vermeld als toonaangevend versnellingsinitiatief in de Provincies Overijssel, Gelderland en Drenthe.

Klik op een provincie voor meer informatie

Op de kaart van Nederland geven we aan in welke provincies Asbestschakel actief is of met welke provincies wij in gesprek zijn. Klik op de kaart en ga direct naar uw provincie. U ziet dan op welke regelingen u aanspraak kunt maken.

Zijn we nog niet actief in uw provincie?
Bij voldoende aanmeldingen gaan we op pad om een provinciale aanpak voor te stellen aan uw provincie. Dat levert u als dakeigenaar een prijsvoordeel op, doordat wij dan geclusterd kunnen werken. Meld hier uw gemeente aan.

Legenda

  • Actief in deze provincies
  • Bezig met voorbereiden
  • Wachtlijst

Aankomende evenementen

Asbestschakel werkt veelal geclusterd. Daarom organiseren wij ook informatieavonden op locaties waar wij volop aan het werk zijn. U bent van harte welkom op één van deze avonden. U hoeft zich daarvoor niet aan te melden. Kijk hieronder wanneer we bij u in de buurt zijn.

Kampen

Agrariër

21 november 2018

Zwolle

Ondernemer

22 november 2018

Zwolle

Agrariër

22 november 2018

Kampen

Particulier

27 november 2018

Zwolle

Particulier

29 november 2018

“Laat u ontzorgen door Asbestschakel voor de zorgen over uw asbestdak”

Asbestschakel heeft drie asbestdaken op ons erf vervangen. Het ging in totaal om zo’n 2.100 vierkante meter. Een beste klus dus! Wij zijn erg tevreden over coöperatie Asbestschakel. Zij nemen je alle zorgen uit handen!

Martin Mentink Lees hier het hele verhaal Bekijk alle ervaringen

Wij
werken
samen
met