Deskundigen die samenwerken, met één aanspreekpunt

Als dakeigenaar kunt u veel tijd steken in het krijgen van prijzen, bijvoorbeeld voor het verplicht laten inventariseren van uw dak, door wie laat ik het dak saneren en welk bedrijf legt een nieuw dak terug? Een goed aaneengeschakeld proces is bij veel ‘losse aanbieders’ moeilijk te krijgen. Er komen namelijk tal van individuele partijen kijken bij het saneren en terugplaatsen van een nieuw dak, al dan niet met zonnepanelen.

Hieronder ziet u met welke partners wij werken. Zij maken deel uit van onze coöperatie, of zijn samenwerkingspartner en staan dus voor dezelfde kwaliteitsnorm als wij. Gedurende het gehele proces heeft u bij ons altijd één aanspreekpunt, namelijk coöperatie Asbestschakel.

Samenwerkingspartners

“Laat u ontzorgen door Asbestschakel voor de zorgen over uw asbestdak”

Asbestschakel heeft drie asbestdaken op ons erf vervangen. Het ging in totaal om zo’n 2.100 vierkante meter. Een beste klus dus! Wij zijn erg tevreden over coöperatie Asbestschakel. Zij nemen je alle zorgen uit handen!

Martin Mentink Lees hier het hele verhaal Bekijk alle ervaringen
De Limburger Zuid

Asbestschakel Zuid

Om in Limburg meer vaart achter de sanering te krijgen, heeft de provincie de hoop gevestigd op de coöperatie Asbestschakel Zuid. Die gaat opereren vanuit Oirsbeek.

Lees meer
Ruimer Budget Voor 2018 01

Geen nieuwe subsidie meer

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat beëindigt de Subsidieregeling verwijderen Asbestdaken definitief. De regeling is per 15 december 2018 gesloten. Subsidie aanvragen is ook niet meer mogelijk.

Lees meer
Krantartikel Stentor 29 November

Lees ons krantenartikel in de Stentor

Clustering moet sanering asbestdaken goedkoper maken - De coöperatie Abestschakel in Overijssel start in Zwolle en Kampen met een proef om ‘kleine’ asbestsaneringen bij particulieren geclusterd aan te pakken.

Lees meer
Verbod Asbest

Kabinet komt met definitief verbod op asbestdaken

Daken met asbest zijn in Nederland na 2024 verboden. De Tweede Kamer stemde dinsdag 16 oktober met brede steun in met een wetsvoorstel van staatssecretaris Stientje van Veldhoven (Infrastructuur en Waterstaat).

Lees meer