Wij werken samen met partners bij u uit de buurt

We vinden het belangrijk om regionaal te werken. U wilt immers weten met wie u te maken heeft. En u wilt zeker weten dat de kwaliteit van saneren en uw nieuwe dak gegarandeerd is. Daarom kiezen we zoveel mogelijk voor deelnemers uit de regio. Dat is goed voor u én goed voor de lokale werkgelegenheid.

Hieronder ziet u met welke partners wij werken. Zij maken deel uit van onze coöperatie, of zijn samenwerkingspartner en staan dus voor dezelfde kwaliteitsnorm als wij.

Samenwerkingspartners

“Laat u ontzorgen door Asbestschakel voor de zorgen over uw asbestdak”

Asbestschakel heeft drie asbestdaken op ons erf vervangen. Het ging in totaal om zo’n 2.100 vierkante meter. Een beste klus dus! Wij zijn erg tevreden over coöperatie Asbestschakel. Zij nemen je alle zorgen uit handen!

Martin Mentink Lees hier het hele verhaal Bekijk alle ervaringen

Kabinet komt met definitief verbod op asbestdaken

Daken met asbest zijn in Nederland na 2024 verboden. De Tweede Kamer stemde dinsdag 16 oktober met brede steun in met een wetsvoorstel van staatssecretaris Stientje van Veldhoven (Infrastructuur en Waterstaat).

Lees meer

Lees ons krantenartikel in de Gelderlander

Asbestschakel is nu ook actief in de provincie Gelderland. Hier heeft de Gelderlander een mooi stuk over geschreven.

Lees meer

Hoe werkt sanering van asbestdaken in de praktijk?

Asbestdaken saneren? Hoe gaat dat precies? En is dat niet gevaarlijk? Het zijn veelvoorkomende vragen waar wij het antwoord op weten! In dit artikel beschrijven we hoe de sanering van asbesthoudende daken in de praktijk werkt en wat erbij komt kijken.

Lees meer

Welke regelingen kunnen u wellicht helpen?

Er zijn per provincie en soms zelf per gemeente verschillende ondersteunende regelingen die vaak specifiek gelden voor het buitengebied om dit de komende jaren netjes te houden. Volgens onderzoekers is dat ook nodig want het buitengebied zou snel verpauperen de komende jaren. Door schaalvergroting en bedrijfsbeëindiging zullen er veel vrijkomende agrarische bebouwing (VAB) ontstaan, vaak met asbestdaken.

Lees meer