Deskundigen die samenwerken, met één aanspreekpunt

Als dakeigenaar kunt u veel tijd steken in het krijgen van prijzen, bijvoorbeeld voor het verplicht laten inventariseren van uw dak, door wie laat ik het dak saneren en welk bedrijf legt een nieuw dak terug? Een goed aaneengeschakeld proces is bij veel ‘losse aanbieders’ moeilijk te krijgen. Er komen namelijk tal van individuele partijen kijken bij het saneren en terugplaatsen van een nieuw dak, al dan niet met zonnepanelen.

Hieronder ziet u met welke partners wij werken. Zij maken deel uit van onze coöperatie, of zijn samenwerkingspartner en staan dus voor dezelfde kwaliteitsnorm als wij. Gedurende het gehele proces heeft u bij ons altijd één aanspreekpunt, namelijk coöperatie Asbestschakel.

Samenwerkingspartners

“Laat u ontzorgen door Asbestschakel voor de zorgen over uw asbestdak”

Asbestschakel heeft drie asbestdaken op ons erf vervangen. Het ging in totaal om zo’n 2.100 vierkante meter. Een beste klus dus! Wij zijn erg tevreden over coöperatie Asbestschakel. Zij nemen je alle zorgen uit handen!

Martin Mentink Lees hier het hele verhaal Bekijk alle ervaringen
Kabinet Verbod

De Eerste Kamer is aan zet; kans of bedreiging?

Ziet men de ernst voldoende in van het asbestdakenverbod en kan men bedreigingen omzetten in kansen? De Eerste Kamer zal op 28 mei over debatteren.

Lees meer
Hoe Herkent U Asbest 01

Landelijke Asbestdakenkaart beschikbaar

Een landelijk overzicht van het totaal aantal vierkante meters aan te saneren daken gespecificeerd per gemeente is online beschikbaar.

Lees meer
De Limburger Zuid

Asbestschakel Zuid

Om in Limburg meer vaart achter de sanering te krijgen, heeft de provincie de hoop gevestigd op de coöperatie Asbestschakel Zuid. Die gaat opereren vanuit Oirsbeek.

Lees meer
Ruimer Budget Voor 2018 01

Geen nieuwe subsidie meer

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat beëindigt de Subsidieregeling verwijderen Asbestdaken definitief. De regeling is per 15 december 2018 gesloten. Subsidie aanvragen is ook niet meer mogelijk.

Lees meer