Van asbestdak naar duurzaam dak

Wanneer u een asbestdak heeft, dan bent u wettelijk verplicht om uw asbestdak voor 2024 te saneren. Samen met de deelnemers van onze coöperatie kunt u dit snel en eenvoudig realiseren. Extra aantrekkelijk aan een samenwerking met Asbestschakel is, dat wij u gelijk kunnen voorzien van een duurzaam dak. Door te kiezen voor een dak met zonnepanelen, maakt u een energiezuinige keuze. Een keuze die u geld oplevert!

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Kiezen voor een duurzaam dak, en dus voor zonnepanelen, heeft meerdere voordelen voor u. Ten eerste heeft u de energieopwekking zelf in de hand. U bent niet afhankelijk van uw energieleverancier. Daarnaast kunt u aanzienlijk besparen op uw energierekening. U betaalt immers niet meer voor de afname van energie en kunt zelfs opgewekte energie teruggeven aan het energienet. Waar eerder de investering in zonnepanelen best fors was, ligt de terugverdientijd tegenwoordig rond de 6 tot 7 jaar. Door aantrekkelijke fiscale regelingen kunt u ook nog eens de btw terugvorderen, omdat u aangemerkt wordt als ondernemer voor de Belastingdienst, zelfs als particulier!

Goed voor het milieu

Investeren in een duurzaam dak is niet alleen goed voor uw portemonnee. Het draagt immers bij aan een beter milieu. U maakt gebruik van natuurlijke energiebronnen en zorgt dus niet voor uitputting van fossiele brandstoffen. Zeker als ondernemer of agrariër kunt u uw imago als bedrijf met deze keuze een impuls geven. Kiezen voor duurzame oplossingen is tegenwoordig iets wat de maatschappij van ondernemers verlangt.

Hoe kiest u voor een duurzaam dak?

Eenvoudig! U gaat naar onze rekentool op de site en kiest direct voor een duurzaam dak of een gewoon dak. Vervolgens kiest u voor het zonnepaneel dat bij u past. Komt u er niet uit? We komen dan graag bij u langs voor een keukentafelgesprek. Heeft u alles ingevuld bij de rekentool? Dan weet u direct wat uw duurzame dak kost. Daarin zijn dan alle fiscale voordelen en terugverdientijd nog niet eens verrekend!

Bereken uw nieuwe dak

Wilt u direct weten wat uw nieuwe dak kost?
Gebruik de rekentool en u krijgt direct de prijs te zien.

Wat kost uw nieuwe dak?

“Laat u ontzorgen door Asbestschakel voor de zorgen over uw asbestdak”

Asbestschakel heeft drie asbestdaken op ons erf vervangen. Het ging in totaal om zo’n 2.100 vierkante meter. Een beste klus dus! Wij zijn erg tevreden over coöperatie Asbestschakel. Zij nemen je alle zorgen uit handen!

Martin Mentink Lees hier het hele verhaal Bekijk alle ervaringen

Wij
werken
samen
met